Close sidebar
Close sidebar

Un barbat si-a adus pe lume fiica dupa ce sotia sa a incercat in zadar sa ramana insarcinata

Visul unei familii de a avea copii era pe punctul de a fi spulberat dupa ce sotia a incercat in zadar sa ramana insarcinata pana cand sotul, care s-a nascut femeie, dar a suferit o operatie de schimbare a sexului, a adus pe lume o fetita.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Chris Rehs-Dupin, un transsexual din statul american Ohio, si sotia acestuia Amy si-au implinit visul de a deveni parinti, chiar daca parea un lucru imposibil, dupa ce Amy a aflat ca nu poate ramane insarcinata.  Dupa nenumarate fertilizari in vitro esuate si o sarcina pierduta, cei doi pareau sa se resemneze cu ideea ca nu vor avea niciodata un copil.

Cei doi soti si-au luat inima in dinti si au hotarat ca sotul, care si-a pastrat aparatul reproducator feminin, sa fie cel care va aduce pe lume copilul. Ei au apelat la fertilizarea in vitro si Chris a adus pe lume o fetita, chiar daca si-ar fi dorit ca aceasta sa fie nascuta de Amy.

"Am fost norocosi sa avem doua utere" .  Astfel, dupa cinci inseminari esuate si o sarcina pierduta, cei doi au reusit sa aiba propriul copil, scrie Daily Mail. 


Sursa foto: PA Real Life
 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI