Procurorii DIICOT, Serviciul Teritorial Timisoara, impreuna cu ofiteri de politie judiciara din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Timisoara, au facut, joi, o perchezitie in Bucuresti, la locuinta unui barbat de 27 de ani.

Conform anchetatorilor, in luna iulie barbatul a racolat pe Facebook o fata de 12 ani, careia i-a pus la dispozitie, prin diverse canale de socializare, materiale  cu caracter intim,. "In acest mod, prin intermediul sistemelor sale informatice, suspectul si-a procurat de la minora materiale indecente(filmulete si fotografii) reprezentand-o pe aceasta", spun procurorii DIICOT.

Potrivit acestora, in urma verificarii mesajelor pe care cei doi si le-au trimis, s-a constatat ca fata a fost determinata de catre suspect sa se sinucida si a sprijinit-o in hotararea acesteia de a-si ucide proprii parinti.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Surse judiciare au declarat pentru News.ro ca barbatul se numeste Cosmin Adrian Ciocoiu si locuieste in Drumul Taberei impreuna cu mama sa.

Aceleasi surse spun ca fata a decis sa isi omoare parintii, banuind ca ei nu vor fi de acrd cu relatia, si l-a anuntat pe barbat despre intentiile ei, iar acesta i-ar fi trimis pe Facebook informatii despre mai multe metode de a-i ucide.

Mesajele de la barbat au fost gasite de tatal fetei, care a anuntat Politia. La acest moment, fata este internata la Psihiatrie.

Suspectul va fi dus la sediul DIICOT Timisoara pentru audieri.

Sursa: news.ro
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si