Close sidebar
Close sidebar

Un batran si-a pierdut viata intr-un mod absurd! Era la o intalnire organizata pentru pensionarii din Ciorani, cand s-a intmplat ASTA!

Politistii prahoveni au dat drumul unei anchete, dupa ce la sfarsitul saptamanii trecute un barbat a murit inecat cu mancare la o intalnire organizata de primarul comunei prahovene Ciorani cu pensionarii din localitate.

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Politia din Prahova cerceteaza circumstante mortii unui barbat in varsta de 52 de ani care la sfarsitul saptamanii trecute a murit inecat in timpul unei reuniuni in localitatea Ciorani, au declarat pentru News.ro reprezentanti ai politiei judetene Prahova. Potrivit acestora, barbatului i s-a facut rau in timp ce participa la o masa impreuna cu mai multe persoane, a fost chemata ambulanta, insa medicii nu au putut decat sa constate decesul. Necropsia a aratat ca barbatul a murit prin asfixie cu bol alimentar, au precizat sursele citate.

“A fost un eveniment nefericit si regretabil. Era un localnic, i s-a facut rau, am chemat ajutor la 112. Am inteles ca a murit inecat. Era un baiat dintr-o familie cu probleme, stiu ca avea si ceva probleme de sanatate” a spus primarul comunei, Marin Voicu.

Citeste si: Un tânăr de doar 20 de ani s-a înecat la Costinești! Bărbatul a ignorat steagul arborat la mal- kanald.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Acesta a precizat ca angajatii primariei au facut cheta pentru a sprijini familia barbatului mort in ceea ce priveste cheltuielile de inmormantare. La intalnirea cu pensionarii primarul le-a oferit acestora carne de berbec, intrucat edilul are mai multe oi.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI