Situatie demna de teatrul absurd la Spitalul Filantropia din Craiova.

Bebelusul de numai 4 zile a fost externat, insa mama lui nu. Ce este si mai socant este ca, atunci cand mama a spus ca va pleca din spital impreuna cu bebelusul, o asistenta a amenintat-o ca o sa cheme politia, scrie jurnalulolteniei.ro.

Managerul spitalului a reusit sa puna punct acestul balamuc si pana la urma mama a putut sa plece cu bebelusul ei acasa.

Andreea Stoica s-a internat marti dimineata la Spitalul Filantropia. Aceasta a nascut natural un baietel si, dupa trei zile de internare, pentru ca erau perfect sanatosi, atat mama, cat si copilul, trebuiau externati.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

"Vineri mi-au spus ca ne mai tin o zi. Pana sambata. Am intrebat daca e ceva cu copilul. Mi s-a spus ca nu, dar ca mai stam o zi. Am acceptat sa plecam sambata. Dimineata m-am dus sa fac actele de externare. Mi s-a spus ca cel mic este externat. Poate pleca. Eu insa nu. Cum poate copilul sa plece totusi singur? La patru zile de la nastere?”, spune femeia.

Cum la patru zile copilul nu merge, nu poate ajunge singur acasa, ba, mai mult, este dependent de mama si laptele matern, tanara le-a spus asistentelelor ca va pleca, cu sau fara acordul lor." Le-am spus ca plec. Daca cel mic este externat, eu am plecat. O asistenta mi-a zis ca daca plec, in trei ore va suna la politie. Nu stiu pentru ce, dar m-am oferit sa sun eu la politie si sa ma auto-denunt pentru ca sa imi iau copilul acasa", povesteste proaspata mamica.

"Medicii nu au comunicat intre ei. Este o nebunie si o lipsa acuta de comunicare. Daca baiatul a fost externat, trebuie, obligatoriu, externata si mama, mai ales ca aceasta este sanatoasa. Voi vedea cu exactitate ce s-a intamplat", au explicat reprezentantii spitalului.

Citeste si: O masina s-a aprins ca o torta in trafic si s-a facut scrum sub ochii ingroziti ai celorlalti soferi. Secventele cumplite au fost surprinse pe o sosea din Timis!

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si