Incidentul a avut loc, marti, in jurul pranzului, pe raza comunei Ulma, Suceava.

Nicolae Torac (18 ani), Costel Popiuc şi Vasile Char (24 de ani), toti trei din satul Magura, comuna Ulma, s-au dus la braconaj in padurea din localitatea de domiciliu.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Pe la ora 12.00, in timp ce inca erau in maşina, cei trei s-au intalnit cu padurarul, chiar in momentul in care se pregateau sa intre in padure. Aceştia s-au speriat, iar Torac a incercat sa-i dea puşca lui Char sa o ascunda sub bancheta din spate a autoturismului, scrie Adevarul.

Tanarul de 18 ani i-a dat-o cu teava spre capul lui, iar in momentul in care a fost apucata de catre Vasile Char, arma s-a descarcat in circumstante necunoscute inca şi l-a lovit in gat pe Nicolae Torac, noteaza sursa citata.

Politiştii locali au intocmit un dosar penal pentru ucidere din culpa, cercetarile fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a circumstantelor in care tanarul  a decedat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si