Close sidebar
Close sidebar

Un caine a atacat trei persoane in Filiasi - Politia a intocmit dosar penal pe numele proprietarului

Politistii din Dolj au intocmit dosar penal pentru proprietarul cainelui care a atacat trei persoane intr-o curte din orasul Filiasi, un barbat de 82 de ani fiind in stare grava.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Politistii doljeni au intocmit dosar de cercetare penala pentru infractiunea de neluarea de catre proprietarul cainelui sau detinatorul temporar al acestuia a masurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane si vatamare corporala din culpa", se arata intr-un comunicat al Politiei Judetene Dolj.

Vineri, in jurul orei 12.00, un caine din rasa Tosa a atacat un batran in curtea locuintei sale din Filiasi, iar in ajutorul batranului au intervenit alte doua persoane, fiul acestuia in varsta de 49 de ani si o tanara de 23 de ani, concubina barbatului de 49 de ani.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Batranul si tanara au fost transportati la un spital din Craiova, femeia avand rani usoare.

La fata locului a venit un echipaj de la Serviciul Ecarisaj Craiova care a preluat cainele, animalul urmand sa fie dus la Centrul de la Breasta.

Cainele fusese lasat in grija batranului de catre nepotul sau.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI