Ilie Barbulescu

In varsta de 60 de ani, Ilie Barbulescu, fundasul de fier al Stelei Bucuresti, cel care si-a adus un aport extraordinar in castigarea Cupei Campionilor Europeni din 1986, a trait si clipe dramatice pe teren!

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Steaua 1986

Ilie Barbulescu a fost la un pas de moarte! Cum s-a intamplat totul

Marele jucator, originar din Pitesti, a dezvaluit, recent, un episod nestiut din viata lui de jucator! Barbulescu a povestit ca, in perioada in care era la inceputurile sale in fotbalul mare, a fost la un pas sa isi piarda viata pe stadionul Stelei!

“Pe acel stadion in care am cunoscut gloria ca jucator, culmea era sa mor! Aveam cam 19 ani, evoluam la Arges si m-a lovit Radu Troi (n.r.

un jucator de legenda al Stelei in anii’80) la o partida in Ghencea. Mi-a dat cu genunchiul în cap si am facut comotie, de nu m-am mai ridicat de jos. Mi-a umplut capul de bandaje. E ceva ce n-am spus niciodata”, a spus Barbulescu pentru gsp.ro, apoi a tinut sa specifice si faptul ca tot acolo, pe acea bucata de teren, a fost si zeu!  “Pentru mine e ceva divin! Era sa mor pe Ghencea si m-am intors acolo sa castig tot!”, a conchis fostul mare fotbalist!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si