Close sidebar
Close sidebar

Un cercetator rus estimeaza ca pana in toamna, in lume vor fi cutremure devastatoare! El anunta ca seismul cel mare va atinge 20-24 de grade pe scara Richter

In urma cu cateva saptamani, cercetatorul Mehran Keshe a avertizat ca in scurt timp se va produce un cutremur major care va schimba harta lumii pentru totdeauna. Declaratiile au fost facute intr-un interviu acordat publicatiei Rusia Today.

S.A.,


DISTRIBUIE
acest articol

Specialist in fizica nucleara si renumit om de stiinta, Mehran Keshe avertizeaza ca marele seism se va produce in perioada urmatoare, mai exact pana in septembrie 2016, iar cele mai mari distrugeri si pierderi de vieti omenesti urmand sa aiba loc pe continentul american.

In interviul acordat publicatiei “Rusia Today”, Mehran Keshe spune ca in urma cutremurului de 5.8 grade Richter, care a lovit Regatul Tonga pe 17 aprilie 2016, a cazut “ultimul pilon care trebuia” si in acest moment placa din Pacific se pregateste pentru o “noua aliniere catastrofala”.

Mehran Keshe este specialist in fizica nucleara

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Seria cutremurelor estimate este ingrijoratoare, cercetatorul spunand ca primele se vor inregistra pe coasta vestica a SUA, iar intensitatea acestora va fi de 6-8 grade pe scara Richter. Mai grav este faptul ca acestea vor fi urmate de seisme puternice care vor avea loc in Mexic si in Golful Mexic, mega-cutremure estimate sa atinga magnitudinea de 10-16 si unul de 20-24 de grade pe scara Richter.

Acestea valori nu au fost inregistrate niciodata de cand exista masuratori.

In urma acestor avertizari, Rusia a decis sa suplimenteze trupele din Kamciatka si sa trimita inca cateva mii de soldati in pregatire, care sa intervina in caz de catastrofa mondiala.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI