Close sidebar
Close sidebar

Un clujean a fost dat jos dintr-un taxi dupa numai doua minute! Soferul a fost suparat ca omul n-a vrut sa ii asculte glumele!

Poate pare greu de crezut, dar experienta traita de un clujean astazi este de-a dreptul absurda. Soos Attila a scris pe retelele de socializare ca a fost dat jos dintr-un taxi pe un motiv halucinant.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

El le-a transmis prietenilor virtuali faptul ca taximetristul s-a suparat extrem de tare pentru ca el n-ar fi vrut sa ii asculte povestile. "2016. Cluj. Dupa 2 minute dupa ce am urcat in taxi /terra/ am fost dat afara din masina fiindca nu am vrut sa povestesc cu soferul si sa-i ascult glumele proaste si jignitoare. S-a oprit si a spus ca aici el face regulile si daca nu-mi convine sa cobor. Repet: 2016 Cluj. Azi", a scris el, noteaza jurnalistii de la stiridecluj.ro.

Citeste si: Florin a murit lovit în cap de un copac! Tânărul maramureșan avea doar 24 de ani și era tăietor de lemne în Italia- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică importantă, la Băile Figa: Imagini cu artefacte de lemn, vechi de 3.000 de ani, „excepţional de bine păstrate”- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI