Vladimir Putin se confruntă cu multiple probleme în prezent, pe măsură ce contraofensiva ucraineană continuă să producă furie la Kremlin, iar gruparea de mercenari Wagner tocmai a încercat ceea ce părea a fi o lovitură de stat.

Citește și: Polonia a arestat un hocheist rus, sub acuzația de spionaj. Moscova protestează dur

O tentativă de asasinat asupra președintelui rus Vladimir Putin a fost dejucată recent, susțin autoritățile ruse, conform Daily Star.

Serviciul Federal de Protecție (FSO), responsabil pentru protecția înalților oficiali ruși, susține că a oprit la timp tentativa de a-l ucide pe președintele rus după ce ar fi văzut explozibili așezați pe albia unui râu sub un pod moscovit.

Citește și: VIDEO. Desenul lui Vladimir Putin care i-a făcut pe psihologi să dea un verdict îngrijorător

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

O barjă a fost suspectată că a pus explozibili sub un pod din Moscova pe care era de așteptat să treacă coloana oficială de mașini a lui Putin, potrivit canalului Telegram VChK-OGPU.

Tentativă de asasinat asupra lui Putin?

Tentativă de asasinat asupra lui Putin?

Tentativă de asasinare a lui Putin- un pod care să sară în aer

Tentativa de asasinare a lui Putin are loc la scurt timp după rebeliunea militară eșuată. Se presupune că podul neidentificat se află pe ruta dintre Kremlin și reședința oficială a lui Putin în afara Moscovei.

În cursul zilei de ieri, liderul Rusiei a participat la un forum de strategie organizat la World Trade Center și de atunci au apărut videoclipuri cu serviciile de securitate din apropierea Podului Novoarbatsky curățind apa.

Potrivit postării de pe VChK-OGPU: „FSO verifică informații despre pregătirea unei tentative de asasinat asupra lui Putin cu ajutorul explozibililor puși pe fundul râului Moscova, așezați dintr-o barjă.

Tentativă de asasinat asupra lui Putin?

Tentativă de asasinat asupra lui Putin?

[Sursa foto: Twitter]

Reparații la pod sau complot anti-Putin?

„Un ofițer de serviciu al Serviciului Federal de Securitate a raportat barjă suspectă sub pod”, mai spun serviciile secrete ruse.

Rapoartele de presă susțin că scafandrii au fost văzuți intrând în apă după ce barja suspectă a fost oprită.

Citește și: Primul general rus "decapitat" de Putin după rebeliunea militară eșuată. Ce a pățit „Generalul Armaghedon”

De asemenea, FSO a verificat actele echipajului ambarcațiunii, însă oamenii de la bord au declarat că efectuează reparații la pod.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si