Close sidebar
Close sidebar

Un concurent din echipa Faimoșilor, la Exatlon, operat de urgență după terminarea concursului. Cum se simte după intervenția la coloană

Yamato Zaharia a fost supus unei intervenții chirurgicale la coloană, la scurt timp după întoarcerea de la Exatlon.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

După revenirea din Republica Dominicnă, acolo unde a suportat dureri cumplite pe traseele din concurs, Faimosul a fost sfătuit să se opereze.

„I se face o intervenţie cu un gel special în zona vertebrelor. I s-a făcut anestezie, momentan sperăm ca efectul intervenţiei să fie unul care să îl scutească de a ajunge, la propriu, la cuţit şi să se facă o operaţie mai complicată”, a spus tatăl Faimosului, Amatto Zaharia, pentru Wowbiz.

Cum se simte Yamato Zaharia după operație

Yamato a stat internat în spital doar o zi, acesta fiind deja externat.

Citeste si: Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Liam Payne! Ce s-a întâmplat înainte cu doar câteva zile ca artistul să-și piardă viața- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Colecționara de creiere antice: Povestea tinerei care a studiat peste 4.400 de organe. Totul a început cu câteva migrene îngrozitoare- antena3.ro

„Sper ca efectele intervenţiei să fie maxime şi să nu ajung să fiu operat. Acum, mă simt bine, am scăpat de dureri. Tot ce sper este să mă fac bine cât mai repede. Momentan nu pot să fac, aşa cum mi-aş dori, mişcare, să intru în sală, dar, încet-încet, de anul viitor, voi începe să fac, din nou, mişcare. Sper să pot reven la antrenamente cât mai repede, dar trebuie să respect indicaţiile medicilor, aşa că voi fi cuminte.

Important este însă că mă simt mai bine, acum”, a mai spus el.

Citeste si: Iulian Pîtea de la Exatlon, amenințat cu moartea, după ce a susținut-o pe Beatrice Olaru în marea finală: ”Am fost șocat”

Yamato Zaharia a pierdut duelul cu Cristian Pulhac și a părăsit competiție din Republica Dominicană. Înainte de a părăsi competiția, Yamato a ținut un discurs emoționant în fața celor doi „faimoși”, Cristi Pulhac și Mădălina Predoi.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI