Close sidebar
Close sidebar

Un consilier județean din Gorj, ridicat de DIICOT pentru trafic de stupefiante. Cine este Nelu Pavel

Consilierul PSD a candidat în acest an pentru un nou mandat, de această dată pe listele PNL. Acum, liberalii spun că îi retrag sprijinul politic.

Antonia Cioanca,

[Sursa foto: Facebook ]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Nelu Pavel este consilier județean în Gorj și a fost ridicat de DIICOT după mai multe percheziții pe care autoritățile le-au desfășurat la domiciliul mai multor persoane suspectate de trafic de substanțe interzise.

Nelu Pavel, președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa Gorj, a fost dus la audieri. Presa locală scrie că oamenii legii au găsit 500 000 de euro și mai multe kilograme de aur în urma verificărilor.

Citește și: VIDEO Un edil din Gorj, chef cu mici și bere după alegeri. Cine a plătit pentru festinul din curtea primăriei

Citeste si: Ea este Liliana, românca ucisă de iubit în Italia. Totul ar fi pornit de la o ceartă- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Un bărbat s-a trezit pe masa de operație în timp ce medicii îi recoltau inima pentru transplant. „S-a zbătut pe masă”- antena3.ro

[Sursa foto: Facebook]

Pe lângă Nelu Pavel, la audierile de la Oradea a ajuns și una dintre fiicele sale, doi gineri și doi nepoți. Potrivit unor informații, stupefiantele ar fi fost traficate în anvelope auto și urmau să ajungă în Norvegia, scrie gorjonline.ro.

În acest moment, Nelu Pavel este consilier județean în exercițiu din partea PSD.

A candidat la alegerile locale din vara aceasta și a prins din nou un post de consilier județean, de această dată din partea PNL.

După ce a fost săltat de DIICOT, PNL Gorj se dezice de consilier

După ce a fost ridicat în dosarul de trafic de stupefiante, PNL Gorj a precizat că îi retrage sprijinul politic și că Nelu Pavel nu a preluat încă mandatul de consilier județean PNL.

„Nelu Pavel este consilier județean în exercițiu din partea PSD Gorj. Nelu Pavel activează în cadrul PSD Gorj de peste 20 de ani, având mai multe mandate de consilier județean din partea acestui partid. Deși a candidat pe lista PNL la alegerile locale din acest an, ca urmare a unui protocol de colaborare între PNL Gorj și Partida Romilor, Nelu Pavel nu este consilier județean în noul mandat. PNL Gorj a început deja demersurile pentru retragerea sprijinului politic al lui Nelu Pavel.

Considerăm nedreaptă asocierea PNL Gorj cu problemele penale în care este implicat Nelu Pavel, având în vedere toate argumentele de mai sus”, a transmis PNL Gorj într-un comunicat de presă.

Citește și: VIDEO Cine este Mircea Tat, consilierul local care a murit la scurt timp după alegeri? A lăsat în urmă doi copii orfani

[Sursa foto: Facebook]

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI