Un copil de 12 ani a fost amenințat cu un cuțit de o persoană necunoscută, pe o stradă din Sectorul 5 al Capitalei, în timp ce mergea la școală. Atacatorul ar fi vrut să-i fure banii pe care îi avea la el.

Oamenii legii au fost anunțați de incident în cursul zilei de joi, în jurul orei 20:00, atunci când mama copilului a făcut o plângere scrisă cu privire la faptul că fiul ei ar fi fost victima unei infracțiuni.

Cum s-a petrecut totul

Din primele cercetări ale autorităților s-a stabilit că, în ziua de 23 noiembrie 2023, în jurul orei 14:00, copilului i-ar fi fost aruncat un obiect în față, în timp ce se deplasa cu trotineta către școala unde învăța, în Sectorul 5. În acel moment, minorul s-ar fi dezechilibrat și ar fi aruncat trotineta pe pământ.

Citește și: Un profesor din Oradea a fost înjunghiat în spate. Gestul terifiant făcut de o elevă

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În următoarele momente, din spatele său ar fi venit o persoană care l-ar fi amenințat cu un cuțit, în încercarea de a-i lua banii pe care îi avea asupra sa în acea zi.

Văzând ce se petrece, o persoană care trecea prin zonă la acel moment a intervenit rapid.

Polițiștii din cadrul Secției 18 Poliție continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la tâlhărie calificată, pentru a identifica și depista persoana bănuită de comiterea faptei.

Autoritățile anunță că sunt desfășurate activități pentru prevenirea acestor fapte

Oamenii legii au transmis că sunt desfășurate acțiuni pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor în segmentul stradal în București.

Citește și: Momentele dificile prin care trece fiica de 15 ani a Ronei Hartner, după ce artista a încetat din viață. Cine va avea grijă de Rita

„Structurile Poliției Capitalei acționează permanent pentru prevenirea și combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniștea comunității, fiind pregătite să intervină atunci când situația o impune.

De asemenea, în Municipiul București, sunt desfășurate activități  pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale comise în segmentul stradal, pentru reducerea riscului de victimizare în rândul cetățenilor, precum și pentru identificarea persoanelor pretabile la săvârșirea de infracțiuni contra patrimoniului”, au informat autoritățile.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si