Close sidebar
Close sidebar

Un copil de 14 ani din Satu Mare s-a spanzurat in podul casei. Ce mesaj a postat pe Facebook inainte cu o saptamana

Un baiat de 14 ani din comuna Turt, judetul Satu Mare, a fost gasit spanzurat in podul casei de catre tatal sau. Cazul a pornit o adevarata isterie. In timp ce multi cred ca baiatul s-ar fi jucat „Balena Albastra”, familia si pretenii cred ca de vina sunt tensiunile aparute in relatia cu parintii.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit adevarul.ro, baiatul era de negasit, iar familia a inceput sa il caute. Tatal lui l-a gasit fara viata in podul casei. Desi a anuntat echipele de salvare, nu s-a putut face nimic pentru el.

Jocul „Balena Albastra” ar fi in spatele sinuciderii, sustin mai multe persoane din localitate. Colegii lui de scoala sunt insa de alta parere. Un prieten de-al baiatului a declarat ca faptul ca a ramas corigent i-a infuriat pe parinti.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

"Copilul ce s-a sinucis nu a jucat balena albastra. Este un mit. Parintii l-au pus la prea multa munca si a ramas corigent, iar tatal l-a amenintat. Am spus doar ce stiu, sunt de la aceeasi scoala cu el si nu m-as fi gandit niciodata ca Alex s-ar  gandi la asta. Era mereu mai asa...trist. Deja avea planul asta de mult si se zice ca a mai incercat ”, afirma colegul de scoala al tanarului.

Chiar inainte cu o saptamana de a-si pune capat zilelor, tanarul postase un mesaj ciudat pe Facebook: „Viata este ca un joc cu nivele unul mai greu ca altul. Oare se merita sa continuam jocul daca pana acum n-am vrut sa ne obisnuim cu greutatea muntilor pentru a-i muta in viitor? De acum nu mai are rost”, sustine verisoara baiatului.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI