Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa a anunţat, luni, că polițiștii din cadrul Secţiei Regionale Poliţie Transporturi Constanţa- Biroul Siguranţă Publică şi Protecţia Călătorilor, care se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu în trenul IR 1928 Bucureşti-Constanţa, au găsit duminică, un copil de cinci ani, din municipiul Feteşti, judeţul Ialomiţa, care nu era supravegheat de un adult, scrie  news.ro.

Un copil de 5 ani din Fetești a plecat de acasă fără să le spună părinților. Polițiștii l-au găsit într-un tren care mergea spre Constanța

Un copil de 5 ani din Fetești a plecat de acasă fără să le spună părinților. Polițiștii l-au găsit într-un tren care mergea spre Constanța

[Sursa foto: Istockphoto.com]

Copilul voia să plece singur la mare

„Acesta a declarat că a plecat voluntar de la domiciliu, în ziua respectivă, fără a-şi anunţa părinţii, cu intenţia de a ajunge în judeţul Constanţa, la plajă. Minorul nu prezenta urme vizibile de violenţă pe corp şi a declarat că nu a fost victima vreunei infracţiuni”, a precizat IPJ Constanţa. 

Spcialiștii din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa au fost sesizați cu privire la cele întâmplate. Minorul a fost internat în Centrul de primire minori în regim de urgenţă Aluniş din Constanţa.

Un copil de 13 ani a fost mușcat de o viperă în curtea casei. El a fost internat la Spitalul Județean Suceava

Un copil de 13 ani a fost mușcat de o viperă, iar în prezent se află internat la Spitalul Județean Suceava. Cum putem preveni mușcăturile de viperă? Simptome și interdicții.

Un copil în vârstă de 13 ani a ajuns la Spitalul Județean de Urgență Suceava, după ce a fost mușcat de o viperă în curtea casei sale.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În cursul serii de vineri, băiatul se afla în curtea sa din satul Siliștea Nouă și se juca în apropierea unui coteț din gospodărie.

Vipera se afla chiar sub coteț, iar la un moment dat a ieșit, mușcându-l pe minor de picior.

Familia minorului a reacționat de îndată, iar băiatul a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe. Acestuia i s-a aplicat serul antivenin, iar medicii au decis să-l țină sub observație medicală pentru a-i monitoriza starea de sănătate.

În urma mușcăturii, copilul avea piciorul umflat, până spre genunchi. Acesta a fost internat la Secția de Chirurgie Pediatrică.

Potrivit  monitorulsv.ro, cadrele medicale au anunțat că băiatul este stabil hemodinamic și că are doar modificări tegumentare la locul în care s-a produs mușcătura.

Familia copilului menționează că ar fi vorba despre o viperă neagră ce s-ar afla în continuare în curtea locuinței, în același loc.

Potrivit sursei menționate anterior, în acest caz este posibil să fie nevoie de o intervenție specializată pentru îndepărtarea viperei din gospodărie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si