Close sidebar
Close sidebar

Un copil de 9 ani a fost decapitat într-un accident petrecut în județul Arad

Un copil de 9 ani a fost decapitat într-un accident petrecut în județul Arad. Fratele său a fost transportat la spital, cu traumatism de coloană. Ei se aflau împreună cu părinții într-o mașină care a fost implicată într-un accident cu un TIR.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

O nouă tragedie pe șosele! De data aceasta, s-a întâmplat pe Drumul Județean 792A din județul Arad, la ieșire din Beliu spre Bocsig. Accidentul rutier s-a petrecut sâmbătă după-masă, în jurul orei 17.00. Au fost implicate un autotren și un autoturism în care se aflau patru persoane: doi copii de 9 și 12 ani și părinții lor de 29, respectiv 34 de ani. Se pare că familia din mașină este din județul Bihor.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Citeste si: Patru persoane rănite după ce trei maşini s-au ciocnit pe Autostrada Soarelui

„La fața locului s-au deplasat o autospeciala cu modul de descarcerare de la Garda Ineu, o autospecială SMURD și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Arad. Mama, tatăl și copilul de 12 ani sunt conștienți și li se acordă îngrijiri medicale, însă copilul de 9 ani încarcerat a fost extras și declarat decedat” – a precizat Călin Domșa, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad.

Se pare că, în urma impactului dintre TIR și mașină, copilul a fost decapitat.

Sursa: aradon.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI