Close sidebar
Close sidebar

Un copil de 9 ani din Iasi a fost luat cu elicopterul SMURD! L-a muscat un magar, care apoi a cazut peste baiat

Un copil de 9 ani a fost transportat cu dureri foarte mari la spitalui din iasi, dupa ce l-a muscat un magar, care apoi a cazut pe baiat. Medicii au chemat un elicopter SMURD.

L. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Copilul de 9 ani a fost muscat de un magar in satul Buzdug, comuna Dagata, judetul Iasi. Cu o fractura la gamba si o contuzie toraco-abdominala, baiatul plangea din cauza durerilor foarte mari, iar medicii de pe ambulanta sosita la fata locului au decis sa cheme un elicopter SMURD.

„Pacientul in varsta de 9 ani, care a avut nevoie de ingrijire medicala dupa ce a fost muscat si apoi lovit de un magar, prezenta, la prima vedere, o contuzie toraco-abdominala, cu dureri mai mari in zona toracelui, precum si o fractura la nivelul gambei stangi. La pacient a fost trimis un echipaj al SMURD“, a declarat profesorul Diana Cimpoesu, medic-sef UPU-SMURD. Copilul a fost dus la Spitalul Clinic de Urgenta pentru copii „Sfanta Maria“ din Iasi.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

sursa: ziaruldeiasi.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI