Close sidebar
Close sidebar

Un copil de cinci ani din Constanta a fost lovit pe trecerea de pietoni de o ambulanta aflata in misiune

Un copil in varsta de cinci ani a fost lovit luni dupa-amiaza pe o trecere de pietoni din municipiul Constanta de o ambulanta aflata in misiune, care a trecut pe culoarea rosie a semaforului, victima fiind transportata la spital pentru ingrjiri medicale.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta, un barbat in varsta de 44 de ani conducea luni dupa-amiaza, o ambulanta pe Soseaua Mangaliei din municipiul Constanta, avand in functiune semnalele acustice si luminoase.

La intersectia cu strada Pandurului, conducatorul auto a patruns pe culoarea rosie a semaforului, moment in care a accidentat usor un copil in varsta de cinci ani, care se angajase in traversarea strazii pe marcajul pietonal, pe culoarea verde a semaforului.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Victima a fost transportata la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta pentru ingrijiri medicale.

Politistii continua cercetarile pentru a stabili imprejurarile exacte in care a avut loc evenimentul.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI