Copilul a fost salvat conștient, după ce a căzut peste stabilopozii falezei din Constanța. Inițial, martorii au crezut că acesta a căzut peste balustradă. Copilul a fost transportat la spital.

Citește și: Copil de 12 ani, prins la volan în trafic, în Dâmbovița. În mașina furată se mai aflau doi minori

Un copil de 5 ani a căzut de pe o tiroliană din Vatra Dornei

Un copil de 5 ani s-a rănit la joacă, în stațiunea Vatra Dornei din Suceava, unde se afla cu părinții lui. Copilul a căzut de pe tiroliana amplasată în locul de joacă din parc.

Citește și: 43 de migranți, inclusiv un bebeluș, și-au pierdut viața după ce ambarcațiunea lor s-a scufundat

Tiroliana respectivă are o distanță de parcurgere de circa 25 metri, pe un funicular, cu ajutorul unui element culisant prevăzut cu scaun. Acesta a ajuns la spital cu traumatism la cap și a necesitat îngrijiri.

Pericol și pentru un copil de 12 ani, prin la volanul unei mașini

Un copil de 12 ani a fost prins în trafic de poliţişti la volanul unui autoturism, a informat sâmbătă seara IPJ Dâmboviţa.Potrivit sursei citate, în autovehicul se mai aflau alţi doi copii, de 13 şi 14 ani.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

La volanul autoturismului, polițiștii dâmbovițeni au identificat un minor de 12 ani, din Voia, iar ca pasageri doi minori de 13 și 14 ani.

"La data de 25 februarie, în jurul orei 20,55, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Găeşti au oprit pentru control, pe DJ 702A, în localitatea Voia, un autoturism.

La volanul autoturismului, poliţiştii au identificat un minor de 12 ani, din localitate, iar ca pasageri în autovehicul au fost identificaţi alţi doi minori, de 13 şi 14 ani", a precizat IPJ Dâmboviţa.

Citește și:  Un bărbat a murit după ce mașina pe care o conducea a derapat și a fost lovită de un TIR

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere şi  furt în scop de folosinţă, fiind efectuate cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor. 

Condamnat la închisoare pentru șofatul fără permis de conducere 

Cu șofatul sub influența alcoolului și fără permis de conducere nu este de glumit. O pot spune acum doi bărbați din Dâmbovița, comuna Văcărești, potrivit Incomod Media.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Unul dintre ei, de 41 de ani, a fost ridicat de lucrătorii Secției 1 de Poliție Rurală Târgoviște și depus în Penitenciarul Mărgineni pentru a executa o pedeapsă privativă de libertate de 2 ani pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Citește și: „Mami, o să fii tristă când nu o să mai fiu cu tine?” Povestea emoționantă a Ioanei, o fetiță de doar 8 ani care se luptă cu o boală nemiloasă

Un consătean de-al său, de 30 de ani, a ajuns la închisoare pentru conducerea unui autovehicul fără permis de conducere. Pentru fapta sa, va trebui să stea după gratii 5 ani și 11 luni.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si