Close sidebar
Close sidebar

Un copil din Buzau a murit, in timp ce voia sa isi faca un selfie pe tren

Un copil care a vrut sa iti faca un selfie pe tren a fost electrocutat dupa ce a atins linia de contact. Acesta a fost dus de urgenta sambata la Spitalul Judetean de Urgenta Buzau cu arsuri pe aproape 70 la suta din suprafata corpului, potrivit digi24.ro.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Din pacate, medicii nu au mai putut sa faca nimic pentru ei, tanarul pierzandu-si viata duminica la Spitalul Grigore Alexandrescu din capitala.

Adrian Zoican, medic sef al Unitatii de Primiri Urgente Buzau, a declarat ca tanarul de 12 ani avea arsuri de gradele 2 si 3 pe 67-70 la suta din suprafata corpului, provocate cel mai probabil de un arc electric.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

El venise la Buzau, impreuna cu o ruda si fratele sau pentru a participa la traditionalul targ Dragaica. Dupa eveniment, acestia au mers sa se joace langa cateva vagoane abandonate din Gara Buzau. Teribilist, el s-a urcat pe unul dintre vagoane si ar fi inceput sa alerge. Copilul ar fi vrut sa imortalizeze momentul si sa isi faca un selfie, moment in care s-a produs un puternic arc electric care l-a aruncat la pamant.

Copilul a fost preluat de o ambulanta si transportat la Spitalul Judetean din Buzau, ult
erior el fiind transferat cu un elicopter SMURD la Spitalul Grigore Alexandrescu din Bucuresti.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI