Close sidebar
Close sidebar

Un copilas de trei ani din Romania a murit in fata parintilor care isi faceau un selfie in lanul de rapita

Un copil in varsta de doar trei ani s-a stins din viata, dupa ce a fost spulberat de un autoturism chiar sub ochii parintilor, in timp ce acestia isi faceau un selfie intr-un lan de rapita.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Luni dimineata, parintii se deplasau pe drumul care face legatura intre comuna Voievoda si Piatra. La un moment dat, acestia au observat un lan de rapita si au vrut sa imortalizeze momentul. Au tras pe dreapta si au inceput sa faca poze. Din pacate, intr-un moment de neatentie, copilul a fost scapat din ochi si a iesit pe sosea. In acel moment a fost lovit de un autoturism, fiind aruncat zeci de metri.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

In ciuda faptului ca echipajele de interventie au ajuns rapid, iar medicii au incercat sa-l tina in viata pe copil si chiar au solicitat prezenta unui elicopter SMURD, eforturile lor au fost zadarnice, iar copilul a fost declarat mort.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI