Semnele zodiacale apar nu doar pe cubul din fata, care este precum un altar dar si in picturile care infatiseaza sfintii si chiar in cea de-a patra din ziua facerii.

-Daca va uiti la ziua a 4-a din cratie, sunt semnele celor 12 luni, ziua a 40-a rupe ordinea unui firesc, lumina, se despart apele, sunt plantele dra nu sunt soarele si luna care sunt puse in ziua a 4-a, si nu poate sa creasca o planata fara soare.



Parintele Irineu spune ca semnele zodiacale nu tin de artele oculte ci dimpotriva de posibilitatea oamenilor de a citi stelele si de a realiza ca cineva mai presus de ei poate sa le arate toate acestea pe cer. Toate acestea spune el, sunt cel mai bine reprezentate prin steaua calauzitoare a Magilor de la Bethleem.

- Iisus and a fost descoperit de intelepti nu au fost preotii, nu a fost Irod ci au fost magii care vin de la rasarit dupa o stea, dupa miscarea astrelor, lucru care nu prea ne place sa spunem.

Irineu: S-au pierdut, dar asta nu insemna ca nu exista, smenele zodiacului apar in primul rand in textele bilice, evanghelia pe care o citim la inceputul anului si in cateva manastiri din Romania si manastiri vehi sunt imaginea celei mai vechi intelepciuni care a fost descoperita.


Semnele zodiacului care apar atat pe cubul din fata manastirii cat si in pictura din interior arata tocmai ideea de astre si ca acestea au fost folosite de intelepti inca din cele mai vechi tipuri, spun preotii.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si