In timpul unei consultatii de rutina, Ronnie Wood a descoperit ca are cancer la plaman.

El a primit diagnosticul in luna mai si a fost operat de cinci ori. In urma operatiilor i-a fost scoasa o parte dintr-un plaman.

Wood, in varsta de 69 de ani, care a fumat timp de 50 de ani, a renuntat la fumat inainte de nasterea gemenelor sale. El a declarat pentru Mail ca nu a luat in calcul chimioterapia. "A fost mai mult din cauza ca as fi pierdut parul. Acest par nu pleaca nicaieri. Am spus: in niciun caz. Si am continuat sa cred ca totul va fi bine".

”Nu stii niciodata ce se poate intampla”, a spus el, adaugand ca s-a pregatit sa spuna ”ramas bun” familiei sale dupa ce a primit diagnosticul.

Chitaristul a avertizat:" Oamenii trebuie sa se controleze. Am fost foarte norocos, dar am avut mereu un inger pazitor.

In mod firesc nu ar fi trebuit sa mai fiu aici", marturisind ca a fost suprins ca nu s-a imbolnavit mai devreme, avand in vedere stilul de viata pe care l-a dus.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

El a mai scris pe Twitter ca se simte bine si este gata sa se intalneasca cu fanii in turneul care incepe luna viitoare.

Ronald David Wood, nascut pe 1 iunie 1947, in Hillingdon (Anglia), este chitarist si compozitor. si-a inceput cariera de chitarist ca membru al trupei The Birds, in 1964. A devenit cunoscut ca parte a formatiei Faces, din care facea parte si Rod Stewart, si a Jeff Beck Group. in 1975, el s-a alaturat formatiei The Rolling Stones, la invitatia prietenului sau Keith Richards, dupa plecarea lui Mick Taylor din trupa. Primul album al grupului la inregistrarea caruia a participat Wood este ”Black and Blue” (1976).

Pe langa materialele de studio si turneele realizate cu The Rolling Stones, Ronnie Wood a lansat sapte albume solo, cel mai recent- ”I Feel Like Playing”- datand din 2010.

Ca membru al grupului The Rolling Stones, el a fost inclus in Rock and Roll Hall of Fame in 1989, iar a doua oara, ca membru al Faces, in aprilie 2012.

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Trupa The Rolling Stones, infiintata la Londra in 1962, este una dintre cele mai apreciate formatii rock din lume. Pana in prezent, grupul britanic a lansat 30 albume de studio, care s-au vandut in aproximativ 200 de milioane de copii pe plan mondial. intre discurile de referinta se numara ”Their Satanic Majesties Request” (1967), ”Beggars Banquet” (1968), ”Let It Bleed” (1969), ”Sticky Fingers” (1971), ”Exile on Main St” (1972), ”It's Only Rock 'n Roll” (1974), ”Tattoo You” (1981), ”Steel Wheels” (1989), ”Voodoo Lounge” (1994), si ”Bridges to Babylon” (1997). in prezent, grupul este format din: Mick Jagger (voce, chitara), Keith Richards (chitara, voce), Ronnie Wood (chitara) si Charlie Watts (tobe).

Formatia britanica a concertat la Bucuresti in 2007, in cadrul turneului ”A Bigger Bang”.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si