Close sidebar
Close sidebar

Un cunoscut om de afaceri din Timisoara a fost ucis cu sange rece! Dupa 9 ani de zile, criminalul este inca in libertate!

Un criminal periculos este si acum in libertate, desi au trecut 9 ani de cand a ucis. In 2009, moartea violenta a unui cunoscut om de afaceri din Timisoara ridica numeroase semne de intrebare. Raspunsurile nu au fost gasite nici pana acum. Colegul meu stefan Stroe a mers pe firul evenimentelor. Va avertizam ca informatiile va pot afecta emotional.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cineva a intrat in casa si l-a atacat pe afacerist. Aparent a fost vorba despre un jaf.
Au fost furate electronicele, dar toate telecomenzile au ramas in casa. Am putea sa ne gandim ca cineva a inscenat o spargere?

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Oare furtul masini putea fi doar doar o manevra de atragere a anchetatorilor pe o pista falsa? De ce sa fi luat faptasul masina,  daca a abandonat-o la cateva strazi distanta dupa ce a sters amprentele si toate urmele care ar fi dus la el?
Cum ar fi putut intra unul sau mai multi faptasi in casa ramane un mister deoarece usa nu a fost fortata.

Asupra victimei au fost aplicate multiple lovituri, lucru neobisnuit pentru un hot profesionist. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI