Close sidebar
Close sidebar

Un cuplu din Malaezia, retinut dupa ce a incercat sa-si vanda bebelusii pe internet

Internetul este un spatiu mereu surprinzator, insa decoperirea unor politisti intrece orice limita. Un cuplu a incercat sa-si vanda gemenii pe o platforma online.

I. I.,


DISTRIBUIE
acest articol

Incidentul a avut loc in Malaezia, unde politia s-a autosesizat, dupa ce o familie a publicat un anunt prin care ar fi incercat sa-si vanda gemenii. Cei doi, sot si sotie, au fost retinuti.

"O femeie, in varsta de 20 de ani, a fost retinuta in casa sa din Setapak, in timp ce iubitul sau, tatal gemenilor, a fost prins o ora mai tarziu la o alta adresa. Cei doi suspecti au incercat sa-si vanda gemenii de patru luni pe internet", a declarat seful politei, Datuk Mazlan Lazim, potrivit Stirilor Pro TV.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

Bebelusii salvati au fost plasati intr-un centru social, iar anuntul a fost inlaturat.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI