Close sidebar
Close sidebar

Un elev al Şcolii de Poliţie Câmpina riscă dosar penal după ce a votat de două ori

Un elev de la Şcoala de Agenţi de Poliţie din Câmpina s-a autodenunţat că a votat de două ori, el spunând că a ales să meargă la a doua secţie de votare deoarece prima data a votat greşit, scrie Câmpina TV.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Tânărul din Sighetul Marmaţiei, judeţul Maramureş, se află în Câmpina la Şcoala de Poliţie „Vasile Lascăr”. A mers sâmbătă dimineaţă la Secţia de votare 160 de la Colegiul Naţional „Nicolae Grigorescu”, unde a votat pe lista suplimentară.

Aproximativ o oră mai târziu, tânărul elev a revenit la secţia de votare şi i-a spus preşedintelui comisiei de votare că la plecare şi-a dat seama că a greşit votul, că a vrut să voteze altfel, dar s-a grăbit şi a greşit.

După ieşirea din secţia de a dezlipit autocolantul de pe cartea de identitate şi s-a dus la o altă secţie (168 de la Colegiul Tehnic „Forestier”) unde a votat din nou, după care a revenit la prima secţie la care votase, pentru a anunţa ce a făcut.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Situaţia i-a blocat pe membrii comisiei de la „Grigorescu”, care au anunţat Poliţie Municipală.

Viitorului poliţist i se va întocmi dosar penal pentru vot multiplu.

Sursa: Libertatea
Foto: Octav Ganea- Inquam 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI