Close sidebar
Close sidebar

Un elev din Hunedoara a fost dat jos din microbuz pentru că râdea. Șoferul l-a lăsat în drum

Un elev de clasa a 7-a a fost dat jos din microbuz de șofer pe motiv că „chicotește”.

Andreea Ciobanu,


DISTRIBUIE
acest articol

Un băiat de 13 ani și jumătate, elev la o școală din Hunedoara, străbate zilnic mai bine de 40 de kilometri cu microbuzul pentru a merge la cursuri.

Pentru că primăria nu le-a pus copiilor la dispoziție un microbuz școlar, părinții copilului plătesc 220 lei pe abonamentul lunar al transportului privat și spun că microbuzul este al șoferului, care deține licență de transport.

În cursul zilei de marți, când mai avea 6 kilometri pentru a ajunge acasă, în Nucșoara, șoferul microbuzului s-a gândit să-l pedepsească pe băiat pentru „chicotit”.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Ea este copila care a umilit și bătut o elevă din Zărnești!

Supărat că băiatul râdea, l-a dat jos din mijlocul de transport și i-a amenințat și pe ceilalți copii că vor păți același lucru dacă nu se potolesc.

"Ia-o pe jos ca să te mai răcoreşti, că eşti încins. Mai e vreunul care mai chicoteşte? Ca să rezolvăm problema şi cu voi", le spune şoferul copiilor, în timp ce băiatul coboară din autobuz.

Potrivit martorilor, șoferul l-a lăsat pe băiat să alerge după microbuz câteva sute de metri, după care a oprit și i-a spus să urce.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI