Un elicopter SMURD a intervenit, marți, într-un accident rutier din Jucu, județul Cluj. Două autoturisme au fost implicate în accident.

„Intervenţie la un accident rutier petrecut în localitatea Jucu. Pompierii din cadrul Detaşamentului 1 Cluj-Napoca intervin în aceste momente la un accident rutier petrecut în localitatea Jucu.

Citeste si: Accident în Arad. O ambulanță cu un pacient a fost lovită de o mașină

În accident au fost implicate două autoturisme, iar într-unul dintre acestea se afla încarcerat un bărbat de 40 de ani. Folosind echipamentele speciale, pompierii l-au extras din maşina puternic avariată şi l-au predat echipajelor medicale, acesta fiind conştient şi cooperant. Totodată, trei tineri de 18, 19 şi 20 de ani primesc îngrijiri medicale, având la o primă evaluare leziuni minore", se arată într-o informare a ISU Cluj.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

La fața locului intervin două autospeciale ale pompierilor și un echipaj SMURD.

Citeste si: Accident teribil în Iași: un bărbat a decedat după ce mașina lui s-a izbit de un TIR

Accident în Arad. O ambulanță cu un pacient a fost lovită de o mașină

O ambulanță cu un pacient a fost lovită în trafic, în cursul zilei de luni, 26 septembrie.

Citeste si:  Un bărbat a fost surprins de radar cu o viteză uriașă pe un bulevard din Capitală. Ce a pățit șoferul vitezoman

„A intrat în coliziune cu o ambulanţă condusă de un bărbat de 46 de ani, din Arad, care se deplasa cu semnalele luminoase în funcţiune.

În urma impactului, o asistentă a fost transportată la spital, în vederea evaluării stării sale. Testarea cu  aparatul alcooltest  a indicat că niciunul dintre conducătorii auto nu consumase alcool”,  a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad.

Citeste si: Un bărbat a fost surprins de radar cu o viteză uriașă pe un bulevard din Capitală. Ce a pățit șoferul vitezoman

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si