Close sidebar
Close sidebar

Un iesean de 78 de ani a murit carbonizat într-un incendiu. Sotia sa, care încerca sa-l salveze, a ajuns la spital cu arsuri grave

Un barbat de 78 de ani, imobilizat la pat, din localitatea ieseana Paun, a murit carbonizat în casa, iar sotia sa, care încerca sa-l salveze, a fost dusa la spital, cu arsuri grave, în urma unui incendiu care a distrus locuinta aproape în întregime.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Incendiul a avut loc sambata seara, în localitatea Paun, situata la marginea municipiului Iasi, scrie news.ro.

Potrivit vecinilor familiei, barbatul care a murit carbonizat era imobilizat la pat, sotia sa fiind plecata la niste rude, în aceeasi localitate.

În momentul în care a revenit acasa, femeia a încercat sa-si salveze sotul, dar a suferit arsuri grave, fiind transportata ulterior la spital.

La fata locului, au sosit trei masini de pompieri, dar si un echipaj SMURD, însa interventia a fost îngreunata de faptul ca locuinta se afla pe un teren accidentat.

Casa celor doi soti a fost distrusa aproape în întregime.

"A fost un apel la numarul de urgente 112. Am intervenit cu trei autospeciale si un echipaj de prim-ajutor. În casa a fost gasit un barbat de 78 de ani, carbonizat. Sotia barbatului a fost preluata de un echipaj SMURD, apoi a fost transportata la spital", a declarat purtatorul de cuvant al ISU Iasi, Silvia Bolohan.



Pompierii ieseni urmeaza sa stabileasca din ce cauza a izbucnit incendiul.

Citeste si: Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Liam Payne! Ce s-a întâmplat înainte cu doar câteva zile ca artistul să-și piardă viața- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Colecționara de creiere antice: Povestea tinerei care a studiat peste 4.400 de organe. Totul a început cu câteva migrene îngrozitoare- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI