Close sidebar
Close sidebar

Un influencer cunoscut s-a stins din viață la câteva ore după ce a leșinat în fața copiilor săi. Mesajul îndurerat al soției lui Lorenzo Delle Femmine: „Nu-mi vine să cred”

Un inluencer foarte cunoscut pe TikTok s-a stins din viață la vârsta de 40 de ani, după ce a suferit un atac de cord în timp ce se juca cu copiii săi. Bărbatul s-a prăbușit sub ochii neputincioși ai micuților.

Alexandra Costea,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Lorenzo Delle Femmine, un influencer italian în vârstă de 40 de ani, a fost transportat de urgență la spital luni, 2 octombrie 2023, după ce a leșinat în fața celor 3 copii ai săi.

Bărbatul, cunoscut pe rețelele de socializare ca domnul Pella Pazzo, publica adesea clipuri despre viața sa de familie. Pe TikTok, avea 1,7 milioane de urmăritori.

După cele întâmplate, soția sa, Assunta, este devastată de durere. Ea a fost cea care a făcut anunțul trist într-o postare pe Instagram.

Lorenzo împreună cu soția sa, Assunta

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Viața este perfectă”. Ei sunt tinerii care au renunțat la viața de oraș și trăiesc într-un cort plutitor. Cum e să locuiești într-un cort care plutește pe apă?

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

„Mă simt atât de rău.

Nu-mi vine să cred”,  a scris Assunta.

Potrivit primelor informații, Lorenzo se juca cu cei trei copii ai săi în apartamentul lor din Casalnuovo di Napoli, lângă Napoli, atunci când i s-a făcut dintr-o dată rău. Nu a durat mult și s-a prăbușit în fața micuților. Bărbatul în vârstă de 40 de ani a fost transportat de urgență la spital.

Lorenzo împreună cu cei trei copii ai săi

[Sursa foto: Instagram]

Lorenzo împărtășea cu urmăritorii săi momente din viața sa de familie

Înainte ca Lorenzo să se stingă din viață, soția sa a documentat pe TikTok starea de sănătate a soțului ei, pentru a-și ține la curent urmăritorii.

„Bună dimineața tuturor. Lorenzo nu se descurcă prea bine în acest moment. Transmite un sărut tuturor. Zilele următoare, va răspunde tuturor”,  a

fost mesajul transmis de Assunta, doar că soțul ei nu a mai apucat niciodată să răspundă la mesaje.

Citește și: Nu pot face diferența dintre ele. Bunica, fiica și nepoata arată de parcă ar avea aceeași vârstă. „Sunt șocați”

Bărbatul în vârstă de 40 de ani era un tată devotat

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Din păcate, acesta s-a stins din viață câteva ore după ce postarea a fost publicată.

Mai mult, se pare că vedeta a fost internată în spital din cauza unei boli bruște luna trecută. Atunci, după ce a fost externat câteva zile mai târziu, el a dezvăluit că a fost diagnosticat cu labirintită, o infecție a urechii interne care afectează echilibrul cuiva.

Soția și copiii lui Lorenzo au jucat adesea alături de el în videoclipurile sale. Conținutul său de pe TikTok prezenta de cele mai multe ori fragmente din stilul său de viață de lux, inclusiv mașini flash și costume scumpe.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI