Close sidebar
Close sidebar

Un instructor auto din Targu Jiu si-a modificat special masina pentru a putea invata elevi cu dizabilitati sa conduca!

Pentru persoanele cu dizabilitati fizice era o problema extrema sa reuseasca sa faca scoala de soferi si sa treaca examenul, avand in vedere ca instructorii auto nu au masinile modificate pentru a le satisface nevoile.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

La aceasta problema s-a gandit si un instructor din Targu Jiu si el a reusit sa isi modifice masina pentru a instrui si elevi cu probleme locomotorii. Instructorul a reusit sa aiba si primul elev care a reusit sa isi ia permisul, un tanar de 31 de ani.

Daniel a suferit un accident in constructii in urma cu sapte ani si de atunci este nevoit sa se deplaseze in scaun cu rotile. De astazi, el poate merge cu masina.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Nu este doar un gest nobil, ci şi un prim pas spre normalitate. Pana acum, cursantii din Romania erau nevoiti sa mearga in Campina sau la Bucuresti, ca sa faca scoala de soferi.  

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI