Close sidebar
Close sidebar

Un jandarm a fost înjunghiat de un bărbat pe care încerca sa îl imobilizeze

Un jandarm din Brăila a fost înjunghiat, joi, într-o misiune, acesta încerca să imobilizeze un bărbat care ameninţa că se va arunca de la etaj.

Alina Raducu,

Un jandarm a fost înjunghiat de un bărbat pe care încerca sa îl imobilizeze [Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Jandarmul din Brăila a fost rănit la şold de bărbatul pe care încerca să-l salveze, fiind ulterior transportat de urgență la spital

Conform autorităților, tragicul incident a avut loc, joi, la orele prânzului, în orașul Brăila, acolo unde chipaje de la IPJ Brăila au fost chemate să intervină pe Bulevardul Dorobanţilor, unde un bărbat arunca ghivece cu flori de la etajul 4 al unui bloc.

În același timp, bărbatul a început să-i ameninţe pe oamenii legii că se va arunca de la etaj, timp în care echipajele IPJ Brăila au luat măsuri.

Un jandarm a fost înjunghiat de un bărbat pe care încerca sa îl imobilizeze [Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Citeste si: Propunere: Restaurantele ar putea verifica clienții vaccinați printr-o aplicație pentru ca aceștia să stea înăuntru

Astfel, echipaje de la ISU Brăila au ajuns la fața locului, unde locuia bărbatul şi au spart uşa apartamentului, iar poliţişti şi jandarmi au încercat să-l imobilizeze. Însă, în timp ce forțele de ordine încercau să îl salveze pentru a nu se arunca de la etaj, bărbatul a scos un cuţit şi l-a înjunghiat imediat pe jandarmul de lângă el.

”În timpul acţiunii a fost rănit un jandarm, el fiind înjunghiat la la nivelul şoldului stâng.

Jandarmul a fost preluat de echipajul SAJ si transportat la spital", a afirmat purtătorul de cuvânt al ISU Brăila, colonel Ştefan Stoian.

Astfel, agresorul, un bărbat în vârstă de 52 de ani, a fost preluat de poliţişti şi transportat la sediul IPJ pentru audieri.

Citeste si: Klaus Iohannis, mulțumit de campania de vaccinare. "Am renunțat la toată birocrația. Stăm extraordinar de bine" (LIVE VIDEO)

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI