Close sidebar
Close sidebar

Un jandarm a vrut sa apere o femeie jefuita in autobuz, in Bucuresti. Hotul i-a spus sa nu-l atinga, pentru ca are HIV

Un jandarm aflat in timpul liber a prins, astazi, un barbat care a sustras banii unei femei in autobuz in Sectorul 4.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Sublocotenentul Albert Crasmaru, ofiter in cadrul Jandarmeriei Capitalei, este absolvent al Academiei de Politie in promotia 2014.

"I-au atras atentia strigatele oamenilor din jur si, uitandu-se, a observat un tanar sarind dintr-un autobuz. Acesta a sustras de la o femeie, aflata in mijlocul de transport, o suma de bani si a incercat sa fuga. Jandarmul a pornit in urmarirea faptuitorului, care a incercat sa isi piarda urma intr-o zona greu accesibila din imediata apropiere. A sarit un gard, dar a fost ajuns din urma si imobilizat, in timp ce striga catre jandarm sa nu-l atinga, pentru ca "este infectat cu HIV". Colegul nostru nu s-a lasat intimidat si l-a retinut pe faptuitor pana la sosirea sprijinului solicitat prin 112", se mentioneaza intr-un comunicat de presa al Jandarmeriei Capitalei.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică „unică”, în Franța: „Thorin” poate explica de ce au dispărut Neanderthalienii de pe fața Pământului- antena3.ro

Banii sustrasi de la victima, aproximativ 700 de lei, au fost aruncati pe timpul urmarii si, ulterior, au fost inapoiati femeii. Autorul, recidivist, a fost preluat de organele specializate si au fost intocmite actele necesare inceperii cercetarilor.
Agerpres

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI