El a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de către procurorii militari sub acuzațiile de de agresiune sexuală şi viol, conform informațiilor PresaSM. 

Un jandarm din Satu Mare a fost arestat după ce ar fi agresat sexual două minore

Una dintre victime ar fi chiar fiica concubinei sale, o copilă în vârstă de 12 ani, iar cealaltă victimă ar fi colega de clasă a acesteia.

Citește și: Un guru indian și-a creat propria țară și a mers la ONU să o ateste. Unde se află Statele Unite ale Kailasa

Jandarmul a fost reținut preventiv pentru 30 de zile în data de 21.02.2023, iar în data de 2.03.2023 a făcut apel pentru a fi eliberat, dar magistrații Curții Militare de Apel București i-au respins solicitarea.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: O femeie din Capitală, victima violenței în familie. Soțul a amenințat că se va sinucide

Tatăl jandarmului e preot intr-o localitate din Județul Satu Mare, iar fratele polițist, fiind și cel care ar fi intervenit în cazul primului dosar de anul trecut.

Mai multe detalii dubioase au ieșit la iveală din trecutul jandarmului

Bărbatul a postat un anunț controversat pe pagina sa de Facebook, în care vorbește despre replicarea unor desene cu personaje din filme pentru copii.

Citește și: Caz incredibil la o școală gimnazială din Satu Mare. O elevă în vârstă de 14 ani a aflat că este însărcinată

”Realizez picturi-desene pe pereți pentru camere de copii la prețuri foarte bune, indiferent de buget vom găsi o pictură-desen care sa va mulțumească. Realizez şi desene pentru living, bucătărie – dacă ai un model preferat care dorești să îți înfrumusețeze apartamentul sau casa găsim varianta care o sa vă mulțumească”,

este mesajul postat de jandarm pe pagina sa de Facebook.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si