Un accident rutier grav între o mașină și un autobuz școlar a avut loc în județul Cluj, între localitățile Nireș și Unguraș. Trei victime, între care doi minori, au fost transportați la spital, informează presa locală.

Citeste si: VIDEO| O fetiță de 7 ani, în stare gravă după ce a fost izbită de o mașină. Copila a fost transportată de urgență cu elicopterul SMURD

Doi copii și doi adulți, transportați la spital 

Pompierii din cadrul Detaşamentului Dej au intervenit, vineri, cu o autospecială şi un echipaj SMURD în urma unui accident rutier produs între localităţile Nireş şi Unguraş. Accidentul a avut loc în jurul orei 7 dimineața.

”Solicitarea pentru intervenţia pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 07.00, fiind alertat concomitent şi un echipaj SAJ. La faţa locului salvatorii au găsit un microbuz pentru transport şcolar şi un autoturism avariate, cu ocupanţii ieşiţi din acestea”, a transmis ISU Cluj.  

Sursa citată a precizat că au fost consultaţi doi copii şi doi adulţi, de către echipajele de asistenţă medicală, dintre care un adult şi doi copii au fost transportaţi la spital pentru investigaţii de specialitate. La prima evaluare aceştia prezentau doar afecţiuni uşoare, potrivit News.ro.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Blocaj în Marea Neagră. Cum afectează exercițiile Rusiei transportul maritim?

Un alt accident cu microbuz a avut loc joi, în Alba

Un microbuz școlar şi o autoutilitară au fost implicate joi într-un accident pe DN1, la ieşirea din municipiul Aiud spre oraşul Teiuş, în urma căruia 5 persoane necesită îngrijiri medicale, informează presa locală.

„Detaşamentul de pompieri Aiud intervine pentru acordarea primului ajutor medical la un accident rutier produs pe DN1, la ieşirea din municipiul Aiud spre Teiuş. Din informaţiile preliminare ar fi vorba despre un accident rutier produs între un microbuz şi o autoutilitară”, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Alba.

În microbuz se aflau 15 persoane, iar în autoutilitară o persoană.

„Din cele 16 persoane, 5 necesită îngrijiri medicale. La momentul de faţă, cele 5 persoane sunt asistate medical de către echipajele prezente la faţa locului. Toate victimele sunt conştiente, neîncarcerate. Traficul este blocat pe ambele sensuri”, au precizat cei de la ISU Alba.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si