Dupa cativa ani bucata de pamant a devenit foarte cautata si pretul a urcat nebuneste, dar Marcel nu a fost niciodata interesat sa vanda. Desi nimic nu parea sa arate ca e bogat, el a construit cabine pentru cativa prieteni pe pamantul lui si le permitea sa stea acolo pe gratis.

Femeile nu pareau sa-l intereseze, dar cand a cunoscut-o pe Sandrine, care avea doar 21 de ani, care venea din Paris, in 2010, totul s-a shimbat.

Ea i-a explicat ca e agent imobiliar si ca era interesata de pamantul lui. Marcel a refuzat din start, dar cand Sandrine l-a invitat la cina nu a refuzat, potrivit stiri.rol

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

La un an de la casatorie, Marcel a fost implicat intr-un accident de masina impreuna cu Sandrine si alti doi prieteni ai ei. soferul a pierdut controlul, Marcel a murit, ceilalti au supravietuit. S-a zvonit ca femeia avea o legatura cu moartea lui si la inmormantare toata lumea a tratat-o ca pe ultimul om.

Sandrine a fost anuntata ca fiind singura mostenitoare si a devenit peste noapte multimilionara si a spus tuturor prietenilor lui Marcel ca are de gand sa ii dea afara ca sa construiasca altceva pe acel pamant.

Dar, in mijlocul scandalului, s-a dovedit ca la scurt timp inainte de moarte, Marcel isi modificase testamentul si lasase totul familiei si prietenilor, pe cand Sandrine nu a primit nimic. Desi Sandrine i-a dat in judecata pentru falsificarea semnaturii, in 2016 a fost dat verdictul final: semnatura era autentica.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si