Incident grav într-o comună din judeţul Suceava. Un militar aflat sub influenţa băuturilor alcoolice şi-a accidentat mortal mătuşa, pe trecerea de pietoni, scrie Realitatea de Suceava.

Pe fondul vitezei excesive şi a consumului de alcool, bărbatul nu a mai putut controla maşina şi a lovit-o mortal pe mătuşa lui care tocmai traversa strada pe trecerea de pietoni. Victima, o femeie în vârstă de 75 de ani, a fost proiectată 14 metri.

Militarul în vârstă de 48 de ani a fugit de la faţa locului.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

După două ore oamenii legii au reuşit să pună mâna pe bărbat pe care l-au testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Militarul este cercetat penal şi reţinut pentru 24 de ore de procurorii de la Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar Iaşi. Militarul a fost încarcerat în arestul IPJ.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si