Cei 18 ani i-a implinit dupa gratii, in Penitenciarul de Minori si Tineri Tichilesti. Daca-l intrebi, nu stie cum a ajuns acolo! 

Cosmarul lui Alexandru a inceput anul trecut, in luna iulie. A fost martor, atunci, la un scandal care s-a sfarsit cu moartea unui om. Fratele lui si un alt consatean l-ar fi batut crunt pe un vecin pana l-au omorat.

La inchisoare insa... au ajuns toti trei!


Alexandru, minor pe-atunci, a ajuns- se pare- in centrul de detentie, dupa ce anchetatorii au fost indusi in eroare de marturiile de la fata locului ale unor copii de 11 ani. Daca intial spusele lor il indicau ca faptas pe baiat, ulterior, la a doua audiere, copiii au spus ca n-au vazut ce s-a intamplat fiindca erau ascunsi prin porumb. Dupa un an de detentie, judecatorii au dispus ca Alexandru sa fie imediat eliberat!

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Dupa un drum care parea ca nu se mai termina, baiatul a ajuns acasa. In poarta, l-au asteptat parintii! 

"E baiat cuminte, nu hot, nu pune nu mana, nu fura, a stat singur la mine acasa, nu s-a intamplat nimic. Prin sat n-a facut probleme, ce s-a intamplat de l-au arestat nu pot sa-mi dau seama!"

Pana sa ajunga in centrul de detentie, Alexndru muncea cu ziua prin sat.

Se bucura ca oamenii care ii dadeau de lucru inainte l-au primit si-acum cu bratele deschise. Cat despre cei din vina carora a stat un an in inchisoare, baiatul nu-i vrea pedepsiti. A gresi, spune el, e omeneste.

 

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si