Close sidebar
Close sidebar

Un mort si cinci raniti intr-un accident pe DN 58 B, in localitatea Bocsa, din Caras Severin

O persoana a murit si alte cinci au fost ranite, vineri dimineata, in urma unui care a avut loc pe DN 58 B, in localitatea Bocsa, din Caras Severin, si in care au fost implicate un autoturism si un microbuz. Circulatia in zona este blocata, iar autoritatile au declansat planul rosu de interventie.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Conform ISU Caras Severin, doua persoane au fost incarcerate, una dintre ele decedand. Cinci persoane au fost transportate la spital, neexistand detalii despre starea lor.

La nivelul judetului Caras Severin s-a activat planul rosu de interventie.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

La fata locului a actionat un echipaj cu o autospeciala de stingere si cu modul de descarcerare, o autospeciala pentru transport victime multiple, 2 autospeciale pentru munca operativa si e echipaje ale Serviciului Judetean de Ambulanta.

Circulatia rutiera in zona este blocata.

Foto: ISU Severin

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI