Close sidebar
Close sidebar

Un nou ajutor social, aprobat prin Ordonanta de Urgenta, de Guvern! Mai multe categorii de persoane vor beneficia de el

Guvernul Tudose a aprobat o noua Ordonanta de Urgenta, prin care acorda un ajutor social mai multor persoane. Acesti bani vor putea fi utilizati pentru acoperirea unei parti din costul chiriei, pentru achitarea facturilor la energia electrica si la energia termica pentru nevoi casnice.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Mai precis, „Executivul” a aprobat o indemnizatie lunara, in valoare 370 de lei, care urmeaza sa fie acordata veteranilor, vaduvelor si accidentatilor de razboi.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

"Veteranii de razboi, vaduvele de razboi, precum si accidentatii de razboi in afara serviciului ordonat, care au suferit o infirmitate din cauza actiunii mijloacelor de lupta ale razboiului, beneficiaza in anul 2017 de un ajutor anual in cuantum de 370 lei/persoana pentru acoperirea unei parti din costul chiriei, energiei electrice si energiei termice pentru nevoi casnice", se precizeaza in proiectul de hotarare de Guvern.

Sursa: bugetul.ro 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI