Close sidebar
Close sidebar

Un nou dosar de prostitutie anchetat de DIICOT! Sunt implicate si mai multe asistente TV

In urma cu doi ani, oamenii legii au retinut mai multi oameni in cadrul celebrului dosar „Brigada Sectia 19” printre care se numarau si mai multe fete cunoscute din lumea mondena.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Se pare ca numele unuia dintre „Donjuanii” Romaniei asociat cu mai multe vedete cunoscute de la noi s-a vehiculat ca ar fi implicat intr-o retea de trafic de persoane. Primele informatii spun ca el ar fi un simplu martor, insa ancheta oamenilor legii este inca in desfasurare, iar lucrurile se pot schimba, potribit cancan.ro.

Este vorba despre Iulian Dirnea, un fotbalist care a evoluat pentru echipa „Fulgerul Leresti” sau „Naomi Campulung” care a ajuns in centrul presei de scandal dupa ce a avut mai multe iubite cunoscute, foste asistente Tv.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Numele fotbalistului a reaparut, DIICOT anuntand ca marti dimineata au efectuat 23 de perchezitii in Arges, Ilfov sau Dambovita. Se pare ca a fost vizata o retea de trafic de persoane, trafic de minori si proxenetism.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI