Close sidebar
Close sidebar

Un pacient internat in Spitalul Judetean din Focsani s-a aruncat de la etaj si a murit. IJP Vrancea si conducerea spitalului fac anchete

Un pacient internat in Sectia de Chirurgie a Spitalului Judetean din Focsani s-a aruncat, in noaptea de joi spre vineri, de la etajul intai al unitatii medicale si a murit, iar Inspectoratul Judetean de Politie Vrancea si conducerea Spitalului Judetean din Focsani au declansat anchete in acest caz.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit purtatorului de cuvant al Spitalului Judetean Focsani, Alina Cosma, barbatul avea 48 de ani si era din localitatea vranceana Paunesti. El fusese victima unei agresiuni si a ajuns la spital cu traumatism cranian inchis. Barbatul era internat la Sectia Chirurgie din 31 mai, dar starea ii era buna si urma sa fie externat.

In noaptea de joi spre vineri, barbatul, care era in salon si cu alti pacienti, a  deschis geamul sub pretextul ca vrea sa se aeriseasca si a sarit de la etajul intai al cladirii direct in cap.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

In urma impactului cu solul, barbatul a suferit traumatisme incompatibile cu viata: fracturi multiple de craniu si de coloana vertebrala. Decesul a fost declarat in jurul orei 5.15, in pofida incercarilor medicilor de a-l salva.

In urma decesului, atat IPJ Vrancea, cat si Spitalul Judetean din Focsani fac anchete pentru a stabili cu exactitate imprejurarile in care s-a produs decesul.

Vranceanul era cunoscut ca un consumator de alcool, iar atunci cand era in stare de ebrietate provoca scandaluri, el intrand de mai multe ori in atentia politistilor.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI