Close sidebar
Close sidebar

Un planor s-a prăbușit în curtea unei locuințe: victima a fost transportată la spital

Un planor în care se afla o persoană de 17 ani s-a prăbuşit în curtea unei locuinţe din Dolj. Pompierii au fost chemați să intervină.

Diana Bostan,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Victima, o minoră, era conștientă și a fost transportată la spital cu politraumatisme.

Un planor s-a prăbușit în curtea unei locuințe

„În localitatea Popoveni, un planor, în care se afla o persoană, s-a prăbuşit în curtea unei locuinţe. Persoana, în vârstă de 17 ani, a fost găsită, de către echipajele de intervenţie.

Citeste si: Dolj: Un băiat de 12 ani a fost găsit la volanul unui autoturism de polițiști. Bărbatul său avea o alcoolemie de 0,94mg/l

Era conştientă, avea politraumatisme şi a fost transportată la spital”, a precizat ISU Dolj.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Incidentul a avut loc după ce planorul a agățat cablurile rețelei electrice și a căzut într-o curte din Popoveni. Minora se afla la primul său zbor.

Aeronavă prăbușită în Sibiu

Un motodeltaplan s-a prăbușit, sâmbătă, în județul Sibiu, la ieșirea din localitatea Șelimbăr.

La bordul aeronavei se aflau doi bărbați, în vârstă de 69 de ani și 28 de ani.

Citeste si: Mama fetiței pe care Florian Robe a lăsat-o să moară într-un sac face declarații cutremurătoare: „Într-o caserolă a zis că ar fi auzit un foșnet”

„ISU Sibiu a intervenit cu 2 echipaje SMURD, dintre care una cu medic și o autospecială de stingere pentru a acorda îngrijiri medicale celor două persoane care se aflau în motodeltaplan la momentul prăbușirii.

Este vorba de un bărbat de 69 de ani cu fractura la membrul inferior și un bărbat de 28 de ani, cu politraumatisme. Ambii au fost conștienți si transportați la UPU Sibiu”, a declarat Andreea Ștefan, de la ISU Sibiu.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI