Close sidebar
Close sidebar

Un politist, care s-a razbunat pe doi interlopi, a cazut prada planului diabolic al dusmanilor sai. Ce soarta trista a avut tanarul

Paul Obreja, in varsta de 34 de ani, era sef de post al comunei Bretea Romana, din Hunedoara, cand a cazut victima razbunarii unor interlopi pe care i-a cercetat penal si i-a amendat de mai multe ori.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Suparati ca i-a "deranjat", interlopii Ioan Neag si Sergiu Ardelean l-au sicanat pe Paul Obreja, in trafic, provocand un accident in urma caruia barbatul a ajuns la spital in coma. Accidentul a avut loc pe 8 februarie 2014. Interlopii l-au urmarit pe o distanta de 10 kilometri, scrie adevarul.ro.

Un cioban aflat în zonă cu oile a ajuns primul la locul accidentului. A declarat că a auzit vocea unuia dintre inculpaţi care a spus ceva de genul: 'să-l luăm, să-l ducem, să facem ceva că ne mănâncă puşcăria', după care cei doi au părăsit locul faptei şi s-au deplasat fiecare la domiciliul său unde s-au culcat.

Politistul, care este tatal a unor tripleti, a avut nevoie de 130 de zile de spitalizare. In prezent, el este ajutor de post intr-o alta comuna.

Interlopii au fost condamnati fiecare la 9 ani de inchisoare si pusi sa plateasca 100.000 de lei daune. Din pacate, nici in ziua de azi, barbatul nu a primit despagubirea si, in plus, interlopii sustin ca nu isi regreta fapta.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI