Close sidebar
Close sidebar

Un politist din Arad a furat peste 7.000 de lei din amenzile date in trafic. Cum a reusit sa faca asa

Un politist aradean a fost trimis in judecata de procurori, fiind acuzat ca a falsificat documentele in 48 de cazuri in care a amendat in trafic soferi, diminuand in acte sumele incasate pe loc de la acestia, astfel incat diferenta sa si-o insuseasca. Prejudiciul in acest caz depaseste 7.000 de lei.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Procurorii de la Parchetul Tribunalului Arad au anuntat, miercuri, ca au dispus trimiterea in judecata a unui agent de la Politia Rutiera- Ursulescu Florin Valentin-, acuzat de fals material in inscrisuri oficiale, uz de fals, delapidare si fals intelectual.

Timp de aproape doi ani, agentul ar fi modificat 48 de procese verbale de sanctionare contraventionala si cele 48 de chitante aferente, astfel incat sa reiasa incasarea unor amenzi mai mici decat cele efectiv platite pe loc de soferii contravenienti, "insusindu-si diferenta si cauzand bugetului de stat un prejudiciu total de 7.308 lei".

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

" A mai reiesit din probele administrate ca inculpatul a consemnat in 14 cazuri viteze nereale in registrul radar, altele decat cele inregistrate de aparatul radar, pentru ca acestea sa fie in concordanta cu modificarile din procesele-verbale de sanctionare contraventionala", se precizeaza intr-un comunicat al Parchetului.

Dosarul a fost inaintat pentru solutionare Judecatoriei Lipova.

Reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean Arad au declarat pentru News.ro

ca agentul a demisionat la jumatatea lunii iunie, dupa ce a aflat de la judecatori ca dosarul sau va fi trimis in instanta.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI