Close sidebar
Close sidebar

Un preot a urcat baut la volan si a provocat un accident rutier! "Am baut o limonada, dar aceasta avea ceva necurat in ea!"

Inalt Preasfintitul Teodosie i-a sarit rapid in ajutor! Nu vinul de impartasanie, ci o limonada necurata i-ar fi intunecat mintea parintelui! Daca de judecata lui Dumnezeu a scapat ieftin, acum preotul constantean a ajuns insa in fata judecatorilor! ##VIDEO35881##

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Asa se prezenta acum 3 ani, in fata tuturor, preotul din imagini. Cu gandurile incurcate de alcool, slujitorul Domnului era pus pe scandal, desi provocase un accident cu mai multe victime.

"I s-a umbrit mintea de la un pahar de limonada. Si avem martori pentru aceasta. Dar limonada aceea avea ceva necurat", spuneau preotii in apararea omului.

Asa-l dezvinovatea de curand, Inaltpreasfintia sa Teodosie pe subalternul sau. Asta desi "limonada" consumata de preot le-a dat etilotestul peste cap politstilor: 0,9 mg in aerul expirat.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

In ciuda imaginilor, care fac cat o mie de cuvinte, preotul slujeste in continuare.

Astazi, la 3 ani de la aventura bahica, preotul s-a prezentat  in fata magistratilor, la primul termen in cae este judecat pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice. Vizibil smerit, si cu mintea limpede, de data aceasta s-a exprimat scurt...dar pe intelesul tuturor.

Judecata lumeasca va trebui sa mai astepte.

Nu de alta, dar termenul s-a amanat pana dupa sarbatori, timp in care avocatul apararii va pune la punct o strategie de aparare.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI