Close sidebar
Close sidebar

Un preot, acuzat ca ar fi profanat un mormant din cimitirul din Vama Veche! Apropiatii defunctului sunt socati!

George Stanciu,


DISTRIBUIE
acest articol

Mormantul artistului Andrei Negulescu a fost devastat de un preot! Cantaretul a dorit sa fie ingropat la Vama Veche, pentru ca iubea foarte mult satucul pescaresc de la marginea marii.

Preotul de la Biserica din Vama Veche s-a opus acestui lucru si, din dorinta de a-si impune punctul de vedere, a mers la mormantul lui Andrei Negulescu si i-a aruncat florile si coroanele de pe mormant.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

„Postarea de astăzi este despre prietenul nostru drag Andrei Negulescu. Aşa cum ştiţi, dorinţa lui înainte să părăsească această lume a fost să fie înmormântat în Vamă. Loc căruia i-a aparţinut, pe care l-a iubit mai presus de cuvinte şi unde şi-a petrecut o mare parte din viaţă. Dorinţa i-a fost îndeplinită, prin bunavoinţa primarului şi cu ajutorul nepreţuit al celor care l-au iubit.  Din păcate, Andrei nu se poate odihni în pace pentru că nu este lăsat.

„Sfinţia sa”, preotul Valentin Bărbuceanu din Vama Veche – supărat că s-a trecut peste decizia lui de a nu-l înmormânta pe Andrei în Vamă – i-a aruncat toate coroanele şi florile de pe mormânt. Şi pe cele de plastic, şi coroanele recent primite.

Când a fost întrebat de ce a recurs la acest gest, preotul a răspuns cinic: „pentru că aşa vreau eu!”. Atât şi nimic mai mult.

Prea sfinţite, vă rugăm să-l lăsaţi pe Andrei să se odihnească în pace! Încetaţi acest război absurd cu spiritul unui tânăr a cărui singură vină a fost că şi-a dorit să îşi petreacă eternitatea în Vama Veche. Dumnezeu să va ierte, Părinte!”, este mesajul postat pe pagina de Facebook „Ora de vară”.

Andrei Negulescu a murit la varsta de 39 de ani, din cauza unui cancer esofagian.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI