Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Un primar din Gorj îi îndeamnă pe locuitori să îi toarne pe cei care fură apă

Un primar din Gorj face apel, în plină secetă, la oamenii din județ pentru a fi anunțat dacă cineva fură apă.

Diana Puiu,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Cei care vor anunța persoanele care fură apă, vor primi și recompense, după spusele edilului.

"Stimaţi cetățeni, trecem o perioadă grea cauzată de seceta din luna iulie. Apa potabilă distribuită la populație este tratată cu clor, ceea ce va duce la uscarea plantelor.

Citeste si: Sute de credincioși se roagă la Mănăstirea Pantocrator pentru a scăpa de caniculă

De asemenea, în urma compararii măsurătorilor de la apometrul principal cu totalizarea apometrelor abonaților, rezultă că se fura apă.

Vom recompensa pe cei ce vor da informaţii sigure şi susținute. Hoţii de apă nu sunt prietenii noștrii, ne urăsc, ne fură din buzunar, ne fac să suferim!

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: VIDEO- Seceta extremă face mari probleme în România. Trei județe nu mai au apă pentru irigații/Anunțul făcut de ministrul Petre Daea

Aveţi curaj şi dați-ne informaţii. Anunţaţi-ne de persoane care lasă apa să curgă pe furtun mai multe ore! Ca sancțiuni, cei ce vor fi prinşi că sustrag apa vor fi debranșați, vor plăti pierderile de rețea, li se va întocmi dosar penal şi nu vor mai avea acces la reţeaua publică!

Folosiţi fântânile publice şi izvoarele pentru a uda plantele. Trebuie să conviețuim şi în situaţii dificile! Să fim uniţi şi să ne respectăm!",

a transmis primarul din Cătunele, Florin Țuilă.

Declarație controversată în cazul primarului din Gorj

În plină secetă, lipsa apei și zeci de hectare de culturi distruse, un primar din Gorj spune că i-ar băga la pușcărie pe cei care udă porumbul.

"I-aș băga în pușcărie, i-aș împușca pe cei care udă porumbul și iau dreptul altor oameni la civilizație.

(...) Alte familii nu au apă să bea de sete", a răbufnit primarul comunei Peștișani, din Gorj, Cosmin Pigui.

Citeste si: Dezastru în agricultură din cauza secetei. Peste 100.000 de hectare de culturi agricole au fost afectate

Zeci de hectare de culturi sunt compromise, mai multe lacuri din țară au secat complet, fântânile nu mai au apă la capacitatea de până acum, iar mulți oameni se aflî la mila primăriei.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI