Close sidebar
Close sidebar

Un profesor din Brașov a ajuns viral pe rețelele de socializare. Acesta a îndepărtat cu mult umor un bărbat strecurat printre elevi

Elevii și cadrele didactice s-au lovit de o situație deosebită. În timp ce se aflau în excursie, un individ s-a strecurat printre aceștia. Momentul a fost filmat și distribuit pe TikTok. În două zile, filmulețul a adunat 2 milioane de vizualizări.

Alexandra Bercea,

Un profesor din Brașov a ajuns viral pe rețelele de socializare. Acesta a îndepărtat cu mult umor un bărbat strecurat printre elevi


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Marius Laurențiu Oprea se pare că este cel care a reușit să îl îndepărteze pe bărbatul care s-a strecurat printre elevi. Acesta este profesor al Liceului Vocațional de Muzică „Tudor Ciortea”, dar și instrumentist al Operei Brașov. 

Acesta, împreună cu elevii de gimnaziu și alți colegi au desfășurat o activitate în afara școlii. Plecarea acestora a fost din Livada Poștei. Acolo, un străin bine îmbrăcat, cu un ghiozdan galben, s-a infiltrat pe lângă grup. Mai mult de atât, a urcat în același autobuz cu elevii și profesorii. 

„Io am venit ca să plec înapoi de unde am venit acum…”

Toți au sperat că bărbatul se va da jos.

Acest lucru nu s-a întâmplat, decât la capăt de linie. Tot acolo a coborât întreg grupul.

În ciuda faptului că este trecut de vârsta școlară, atunci când a fost întrebat de profesor de unde provine, el a răspuns că a venit cu școala. Mai mult de atât, acesta a insistat că a venit cu autocarul și că face parte din grupul școlar.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Oamenii au fost extaziați când au văzut la un zoo din China doi pui de panda. Apoi aceștia au început să latre- antena3.ro

Citește și: Bătaie în timpul orei de sport într-o școală din Gorj. Polițiștii au deschis o anchetă

Întâmplarea a adus și un dialog ciudat, în care bărbatul a spus: „Io am venit ca să plec înapoi de unde am venit acum…”.

Ceea ce l-a luat prin surprindere pe individ a fost tocmai replica promptă a profesorului vigilent: „Foarte bine! Aici noi am ajuns unde am venit noi ca să ajungem”.

Ce s-a întâmplat mai departe cu bărbatul din grup?

Fiindcă nu a mai avut nicio replică, cu un zâmbet pe față, bărbatul s-a îndepărtat de grup și și-a continuat activitățile. Dascălul a fost foarte atent la siguranța elevilor săi.

„Ca profesori, avem o responsabilitate mai mare în activitățile extrașcolare, iar când avem parte de cazuri speciale, ne străduim să le rezolvăm fără a afecta desfășurarea lor și cu atât mai mult siguranța elevilor”, a declarat profesorul Marius Laurențiu Oprea, pentru radiobrasovfm.ro.

Citește și: Medicii fac noi declarații în cazul copilei de la Cluj. Aceasta se află în comă după ce s-a înecat cu un jeleu

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI