Close sidebar
Close sidebar

Un pui de delfin a fost salvat de catre politistii romani! Imagini video de la momentul spectaculos!

Imagini spectaculoase de la o operatiune de salvare a unui pui de delfin au fost facute publice pe reteaua de socializare, Facebook.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Politistii de la Serviciul de Politie "Delta Dunarii" au intervenit promt pentru a salva puiul de delfin care se prinsese in niste plase de pescuit.

Lucratorii de politie se aflau intr-o operatiune de prevenire a braconajului piscicol si se desfasura in zona localitatii Sfantul Gheorghe. "Printre cele 20 de ohane (plase destinate special pentru capturarea sturionilor), in lungime de aproximativ 1.500 de metri, politistii au avut surpriza de a descoperi un pui de delfin ce se incurcase intr-o plasa de pescuit. Imediat, politistii au taiat plasa si au eliberat delfinul in mediul natural", se arata in comunicatul postat de Politia Romana pe Facebook.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI